Welkom op de website van de Hervormde Gemeente te Overlangbroek! PKN Overlangbroek is  een kleine en inspirerende gemeente. De kerkleden zijn actief en meelevend. Respect voor elkaars mening is hier duidelijk aanwezig. Wij nodigen u van harte uit om nader met ons kennis te maken. Kerkdiensten worden iedere zondag om 10:00 uur gehouden.


Beste gemeenteleden,

Wij zijn blij dat wij vanaf juni weer met een beperkt aantal mensen kerkdiensten mogen houden. Als u een kerkdienst bij wilt wonen, kunt u contact opnemen met de scriba. Dit kan tot vrijdagavond 20:00 uur. Verder zijn deze kerkdiensten ook te volgen via de livestream. Heeft u hulp nodig hierbij of ervaart u problemen bij het online volgen van de diensten? Neem dan contact op met de kerkenraad.
  • ‘Het leven is niet afgelopen als je sterft’
    Je zou het niet zeggen als je hem ziet, maar Willem Scherpenzeel is al 90. Volledig ‘selfsupporting’ woont hij in zijn eigen woning onder de rook van Amsterdam, waar we hem opzoeken op een warme zomerdag. Hij is al jarenlang weduwnaar, maar mist zijn vrouw nog iedere dag. The post ‘Het leven is niet afgelopen […]
    Marjolein Feenstra
  • Dichterbij oktober 2020 – nummer 3
    Bijbelgenootschap in corona tijd / Miniatuurbijbel / Jean Bastieans over de Bijbel / Bijbelpuzzel The post Dichterbij oktober 2020 – nummer 3 appeared first on Nederlands Bijbelgenootschap.
    Marjolein Feenstra

Dagelijks woord