Welkom op de website van de Hervormde Gemeente te Overlangbroek! PKN Overlangbroek is  een kleine en inspirerende gemeente. De kerkleden zijn actief en meelevend. Respect voor elkaars mening is hier duidelijk aanwezig. Wij nodigen u van harte uit om nader met ons kennis te maken. Kerkdiensten worden iedere zondag om 10:00 uur gehouden. Let op: alle kerkdiensten in de maand maart zijn geannuleerd i.v.m. het coronavirus!

Beste gemeenteleden, Het coronavirus heeft ons stilgezet. Onze planning is stilgezet: het dagelijks naar ons werk gaan, de sport, het culturele leven, het uitgaan en ook het naar de kerk gaan. We kunnen deze weken (in ieder geval tot en met 6 april) niet naar de kerk, pastorale bezoeken kunnen niet meer zo vanzelfsprekend worden afgelegd. Hoewel onze gemeente tijdens de zondagse samenkomsten minder dan 100 mensen omvat, meent de kerkenraad toch dat bijeenkomen niet verstandig is. Onze gemeente bestaat uit veel broze en kwetsbare mensen, die we niet aan extra besmettingsgevaar bloot willen stellen. Vandaar onze beslissing alle vieringen en bijeenkomsten als bijbelkring en jongvolwassenenkring niet door te laten gaan. We hopen op uw begrip voor deze beslissing. Klik hier om dit bericht verder te lezen…

Gezinsboekje zondagsschool

Helaas heeft het coronavirus ervoor gezorgd dat ook de zondagsschoollessen niet meer kunnen plaatsvinden. Om u toch met uw kind(eren) voor te kunnen bereiden op Pasen, kunt u middels onderstaande link materiaal vinden rondom het thema ‘Een teken van leven’.

Klik hier om het gezinsboekje te openen…

Klik hier om de website van Kind op Zondag te openen…