Welkom op de website van de Hervormde Gemeente te Overlangbroek! PKN Overlangbroek is  een kleine en inspirerende gemeente. De kerkleden zijn actief en meelevend. Respect voor elkaars mening is hier duidelijk aanwezig. Wij nodigen u van harte uit om nader met ons kennis te maken. Kerkdiensten worden iedere zondag om 10:00 uur gehouden.


Beste gemeenteleden,

Wij zijn blij dat wij vanaf juni weer met een beperkt aantal mensen kerkdiensten mogen houden. Als u een kerkdienst bij wilt wonen, kunt u contact opnemen met de scriba. Dit kan tot vrijdagavond 20:00 uur. Verder zijn deze kerkdiensten ook te volgen via de livestream. Heeft u hulp nodig hierbij of ervaart u problemen bij het online volgen van de diensten? Neem dan contact op met de kerkenraad.
  • Beveiligd: Op weg naar de NBV21door Matthijs de Jong
    Er is geen samenvatting, omdat dit een beveiligd bericht is. The post Beveiligd: Op weg naar de NBV21door Matthijs de Jong appeared first on Nederlands Bijbelgenootschap.
    Frans van Houwelingen
  • NBG inspireert ouders over ‘Kind en Bijbel’
    Omdat veel ouders de Bijbel graag willen meegeven aan hun kind en daar hulp bij zoeken, lanceert het Nederlands Bijbelgenootschap (NBG) het magazine Goud, een podcastserie en blogs over kinderen en bijbellezen. ‘De periode vóór het twaalfde levensjaar is van groot belang’, zegt NBG-godsdienstpedagoog Maartien Hutter. ‘Daarom helpen we ouders om én hun kind én […]
    Marjolein Feenstra

Dagelijks woord