Gezamenlijke maaltijd 28 februari 2018

23 maart 2018
Gezamenlijke maaltijd 28 februari 2018

Op woensdag 28 februari j.l. werd er weer een gezamenlijke maaltijd gehouden in de Oude School. De uitnodiging was weer prima geregeld door Sija van Ee en het aankleden van de zaal was weer puik geregeld door Dorthy Ouwehand.

Nadat rond 17.00 uur de aanwezigen welkom waren geheten namens de Kookcommissie, door Joop van Ditmarsch werd de eetzaal betreden en nadat iedereen een plek gevonden had, opende dominee Rijken het diner.

De kookcommissie, bestaande uit Teuna van Maanen, Gerda Sterkenburg, Dorthy Ouwehand, Sija van Ee en Joop van Ditmarsch, had rekening gehouden met het koude weer en het feit dat het de Voorjaarsvakantie was en een Oosterse maaltijd bereid. Het gerecht Gado Gado, bestaat uit smoorkip diverse groenten, rijst en een speciale pindasaus.

Gezamenlijke maaltijd 28 februari 2018

De maaltijd werd afgesloten met een heerlijk dessert en natuurlijk koffie en na het zingen van het gebruikelijke lied voorgezongen door de dominee. Uiteindelijk trok eenieder met een gevuld buikje na een zeer geslaagde avond huiswaarts.

De Kookcommissie kijkt terug op een zeer geslaagde maaltijd en hoopt dat het ons allen weer wat nader tot elkaar gebracht heeft.

Geef een reactie

*