Persbericht bazaar 2016

25 september 2016
Persbericht bazaar 2016

Overlangbroek bazaar 2016
Zaterdag 10 september jl. was een prachtige zonnige dag. Veel mensen wisten de weg naar de bazaar in Overlangbroek te vinden. Dit jaar was de verkoop van producten voor de eerste keer in kramen die rondom de Oude School stonden opgesteld. Het was de hele dag een gezellige drukte. Al weken van tevoren waren de voorbereidingen hiervoor begonnen. Met veel vrijwilligers is er geknutseld en gehandwerkt met als resultaat mooie producten die te koop werden aangeboden. Er waren weer oliebollen en wafels. Ter plekke werden prachtige bloemstukken opgemaakt en verkocht. De versproducten, zoals zelfgemaakte jam, sap, fruit, groente en gebak vonden gretig aftrek. Er waren lp’s en cd’s met nostalgische muziek. Er was een schiettent waar gepoogd kon worden in de roos te schieten. Met een speurkaart gingen de kinderen de bazaar verkennen; zij mochten bij de kramen iets uitzoeken in ruil voor een sticker. En er was speciaal voor de kinderen lekkere popcorn.
In de Oude School was op het tv-scherm een prachtige fotopresentatie van Overlangbroekse beelden te zien. De boekenverkoop was dit jaar in de Oude School, al vroeg in de ochtend was daar veel belangstelling voor. Op het tuinterras was het goed toeven en genieten van een kopje koffie/thee met heerlijk zelfgebakken gebak. In de kerk was er prachtige orgel- en vioolmuziek. Zowel de kerk als de consistorie waren te bezichtigen, veel mensen maakten hiervan gebruik. Veel loten werden gekocht voor de loterij. Het rad van avontuur gaf mooie prijzen weg. Alle prijzen zowel voor de loterij als het rad zijn beschikbaar gesteld door sponsoren waarvoor heel hartelijk dank. Aan het eind van de middag was er de goederen- en dienstenveiling. Ook hiervoor werd alles belangeloos beschikbaar gesteld. De barbecue werd aangestoken, het rad draaide door tot het leeg verkocht was en onder het genot van een hapje en drankje was het tot laat in de avond nog gezellig vertoeven op het plein bij de Oude School.
Kortom: Het was een bijzondere dag!

Het resultaat overtreft de opbrengst van eerdere jaren
Netto-opbrengst van de bazaar 2016 in Overlangbroek is: € 10.408,55.
De bazaarcommissie bedankt alle vrijwilligers, helpers, sponsoren en belangstellenden voor hun inzet, vrijgevigheid en bezoek aan de bazaar 2016 in Overlangbroek.